Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Windyday Oy y-tunnus 2703174-7. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
Lähetämme tuotteet kolmen arkipäivän kuluessa tilauksesta, ellei toisin mainita. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Näet toimituskulut, kun tuote on ostoskorissa.

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Asiakaspalautukset

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksen toimituskuluista vastaa asiakas. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@brekuday.fi jos olet palauttamassa tuotetta.

Laitathan palautuksen mukana yhteystietosi sekä verkkokaupastamme saamasi tilausvahvistuksen, maksu palautetaan tilauksessa käytetylle maksutavalle.
Palautuksen hyväksymisen jälkeen palautamme rahat asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille 21 päivän kuluessa. Palautuksia emme vastaanota 14 vrk jälkeen toimituksesta emmekä lunasta postiennakkoja.
Mikäli asiakkaalle toimitettu tuote on rikkoutunut kuljetuksessa tai on muuten viallinen, on siitä ilmoitettava 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta asiakaspalveluumme info@brekuday.fi

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.